Intertraffic Amsterdam 2022

Organizat pentru prima dată în 1972, Intertraffic Amsterdam este considerat incontestabil principalul eveniment comercial mondial în domeniul mobilității inteligente, infrastructurii, managementului traficului, siguranței rutiere și al parcărilor. De-a lungul anilor, Intertraffic a fost evenimentul responsabil cu identificarea tendințelor, lansarea de noi produse, oferind lumii prima sa viziune asupra inovațiilor tehnologice și anunțând o multitudine de inițiative. Ediția din 2022 a prezentat peste 800 de expozanți repartizați în 13 săli de expoziție, combinați cu o componentă educațională puternică de 120 de sesiuni, Intertraffic Summit & Demonstration Programme. Intertraffic Amsterdam s-a desfășurat în perioada 29 martie – 1 aprilie 2022 în RAI Amsterdam.

Ediția din 2022 a Intertraffic Amsterdam a avut un accent puternic pe digitalizarea din ce în ce mai mare și pe importanța schimbului de date în timp real .

Ceea ce face ca Intertraffic Amsterdam să fie unic este că este o destinație unică pentru informații, soluții sigure pentru viitor, oportunități de afaceri și o rețea globală de parteneri. Evenimentul acoperă mobilitatea inteligentă, infrastructura, managementul traficului, siguranța rutieră și parcarea, toate sub un singur acoperiș și prezintă cea mai mare prezentare internațională a tehnologiilor și soluțiilor inovatoare de mobilitate . Prezenți la eveniment sunt părți publice și private și institute de cercetare din întregul ecosistem de mobilitate. 

Asociația Educație pentru Democrație a participat la Intertraffic Amsterdam în evenimentul 29 martie – 1 aprilie 2022 cu scopul de a fi la curent cu evoluțiile cheie ale mobilității globale și al contribuirii la procesul de  găsire a  instrumentelor necesare pentru a facilita tranziția mobilității .